Fitness

Elke dinsdag en donderdag worden er sportactiviteiten na school georganiseerd voor leerlingen van de eerste, tweede en derde klassen. Je kan na schooltijd onder deskundige begeleiding sporten.

De eerste activiteit die wij aanbieden is fitness. Dit wordt van 14:30 tot 15:30 uur gegeven. Heb je altijd al willen rennen op de loopband of wil jij nog betere buikspieren krijgen of nog grotere spierballen. Kom dan op dinsdag of donderdag naar fitness.

De volgende onderdelen zullen aanbod komen

  • Conditietraining
  • Kracht-training
  • Circuit-training
  • Gezondheid en voeding

Om mee te kunnen doen aan deze naschoolse activiteit ben je verplicht om in sportkleding te komen. Ook het gebruik van een handdoek is verplicht. Opgeven bij Dhr. Van den Boogaard.


Koken

Op woensdagen wordt na school de keuken gebruikt door een klein groepje leerlingen, onder leiding van mevr. Voets en dhr. Peters.

Opgeven kan bij Mevr. S. Voets of Dhr. G. Peters.


Boksen

Zes keer wordt er getraind in de gymzaal. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan techniek en aan conditie. De zevende les is in de boks-school Haagse Directe.

Opgeven kan bij Dhr. Van den Boogaard.


Mode en kleding

Iedere dinsdagmiddag lessen mode en kleding van 14.30 tot 16.00 uur. Tijdens deze les wordt niet alleen kleding gemaakt, maar ook accessoires zoals tassen, sjaals, haarbanden, woonaccessoires etc.

Ook is de mogelijkheid om kinderkleding te maken. Aan de lessen kunnen zowel meisjes als jongens deelnemen. Opgeven bij Mevr. A. Spaans.